Service

Det er vigtigt for os, at I er glade for jeres STORK® produkt og at I bliver serviceret både før og efter køb. Vores forhandlere er faguddannede og de bedste til at guide jer gennem de spørgsmål, I kunne have.

Servicegaranti

Vil du være sikker på, at den flotte barnevogn holder sig funktionel i lang tid, er STORK® klart en god mulighed at tage med i dine overvejelser. For når du køber en STORK®, får du helt op til 36 måneders fuld service på vognen. For at opnå servicegaranti skal du henvende dig til din ØnskeBørn-butik for at få et servicetjek. Husk at medbringe servicehæftet, der fulgte med, da du købte barnevognen.

Brugervejledning

Har du mistet brugervejledningen til din STORK® barnevogn, så fortvivl ikke. Du kan downloade den lige her. 

STORK Brugervejledning (2.24 MB)

Vedligeholdelse

I Danmark bruger vi barnevognen i mange år og ofte til flere børn. Derfor er det vigtigt, at man husker at vedligeholde sin vogn, så den holder længst og bedst muligt. STORK® tilbyder 36 måneder servicegaranti, i modsætning til andre barnevognsmærker, hvor vi hjælper dig og din familie med at vedligeholde jeres vogn.

Mange glemmer dog selv et jævnligt tjek i forhold til rengøring og smørelse, derfor har vi lavet en lille Do-It-Yourself servicevideo, så I på få minutter kan klargøre jeres STORK® barnevogn.

Thrane.nu