STORK iconia

Stil, tryghed og funktionalitet

Forestil dig at gå tur med dit lille vidunder i den smukke STORK®  iconia klapvogn. Den perfekte kombination af funktionalitet og elegance. Denne klapvogn er designet med omtanke for både detaljer og brugervenlighed. Du kan nemt folde den sammen og tage den med dig overalt, uanset om I er på tur i byen eller udforsker naturen.

Den komfortable klapvognsdel har et generøst liggemål og en XL-kaleche med solbeskyttelse, så dit barn altid ligger trygt og behageligt. Med mulighed for justering af rygstøtte og styret, kan du altid sikre den optimale position for dit barn og dig selv. Og med punkterfrie hjul og 360 graders drejefunktion glider STORK®  iconia let og smidigt på alle underlag.

Til de helt små kan du tilføje liggedelen og bruge STORK®  iconia fra nyfødt. Den rummelige og stilfulde liggedel giver din baby den bedste start på livet og lader jer fortsætte jeres eventyr sammen i den mest komfortable og sikre måde muligt. Tag den ultimative kombivogn med jer, og skab minder for livet med STORK®  iconia.

Thrane.nu